GEOLOGIA DE MALLORCA S.L.

Som, GEOMA, un laboratori i una oficina tècnica de geologia especialitzada en l'estudi i la caracterització dels materials del subsòl. La nostra àmplia experiència és producte d´una important quantitat d´estudis realitzats, especialment a les Illes Balears, encara que també duem a terme les nostres activitats en territori peninsular. El nostre equip de professionals compta amb una dilatada trajectòria de més de 20 anys durant els quals s'han mantingut en formació constant.

LABORATORI I OFICINA TÈCNICA

Centrem la nostra activitat en la realització destudis relacionats amb la geologia i el medi ambient. Creada el gener de 2001, actualment s'han realitzat més de 4500 estudis de tota mena. Ens trobem acreditada oficialment com a laboratori (Àrea GTC, assaigs in situ) i tenim implantat un sistema de qualitat en gestió UNE EN-ISO 9001:2008.

Els nostres camps d'actuació principals són la geotècnia, la prospecció geofísica, la hidrogeologia i el medi ambient. A dia d'avui, hem completat una extensa varietat de treballs, tant per a empreses, com a particulars i organismes públics.

EQUIP MULTIDISCIPLINAR ALTAMENT QUALIFICAT

L'elevada qualitat dels nostres serveis només ha estat possible gràcies al nostre equip multidisciplinari, amb formació del nivell més alt.

El nostre personal tècnic destaca per ser professionals que es mantenen en continua formació. El nostre equip es compon de geòlegs, topògrafs, sondistes, ajudants i administratius, entre d'altres.


Esta web está financiada por la Unión Europea - Next Generation EU