contacte

Dades de contacte

Direcció:
C. Ses Cases de son Llaüt, 7
Polígono industrial Son Llaüt
07320 Sta María del Camí, Illes Balears

Darrer vial del polígon, a la dreta del tot.


Telèfon:
971620909Horari d'oficina:
De 09:00 a 15:00 h.

Formulari de contacte


Especialistes en estudis geològics Balears

Una de les millors opcions per als qui necessiten dur a terme estudis geològics a les Illes Balears, és sens dubte el nostre laboratori, GEOMA. Li resultarà summament avantatjós deixar a les nostres mans la posada en marxa de diferents tipus d'estudis i investigacions en el camp de la geologia, geotècnia, hidrogeologia, medi ambient… ja que la nostra empresa compta amb més de 20 anys realitzant una immensa varietat de treballs en les illes i el territori peninsular.

Comptem amb veritables experts en diferents disciplines que donaran ràpida solució a qualsevol problema que ens plantegi. És per això que des de diferents sectors han confiat en la nostra capacitat, empreses i particulars ens han encarregat estudis per al projecte de fonaments, estabilitat de talussos, recerca d'aigua, contaminació de sòls, detecció de cavitats, geotèrmia, etc.

Volem que tingui molt present la disponibilitat que tenim per resoldre totes les vostres preguntes, ja que volem satisfer les vostres necessitats, des de l'orientació fins a la finalització del projecte que decideixi contractar amb nosaltres. Contacteu aviat amb nosaltres i resoleu cada dubte que se us presenti; estem a la vostra disposició.

Les nostres àrees de treball

Un dels avantatges més importants de dipositar la confiança en nosaltres, és el fet de comptar amb un equip amb capacitat per dur a terme una important sèrie d'estudis. El nostre personal és totalment multidisciplinar, i és per això que podem atendre encàrrecs en àrees com la hidrogeologia, geotècnia, geologia mediambiental, estudis de prospecció geofísica i un ampli etcètera.

Tingueu en compte que, encara que les nostres instal·lacions es troben a les Illes Balears, l'àmbit d'activitats no només es limita a aquesta comunitat; també comptem amb capacitat per dur a terme estudis a nivell nacional.